Jimmy Shanley kenekan Ajieb

2 comments
Seronok betul ajieb sebab dapat join buat showcase AF8 kat hotel the Zone JB..thanks la pd orang jb yg memang sporting dan giler2..yg penting ajieb syok dengan orang kampung....hehehe


Selain join showcase ajieb juga sibuk buat rakaman apa kata M? nasib baik semuanya berjalan lancar walaupun ada pertukaran konsep disaat akhir...

Sambil sibuk dengan showcase dan rakaman apa kata M?..si Jimmy Shanley pun interview ajieb untuk trek selebriti AF8....

Terkejut betul bila Jimmy cakap dia dapat tahu berita terbaru bahawa ajieb shortlisted jadi pengacara AF8...walaupun terkejut ajieb tak percaya dan hanya tahu ia sekadar usikan saja...kalo betul mesti ajieb dah tahu..tapi tak tahulah...

Yang penting ajieb pun sempat juga kenakan jimmy..pasal dia nak kahwin julai ni...seronok..kalo tak percaya tunggulah trek selebriti tau...

Oklah..nanti ajieb update lagi ye..
If you like this post, please share it!
Digg it StumbleUpon del.icio.us Google Yahoo! reddit

2 Response to Jimmy Shanley kenekan Ajieb

January 21, 2010 at 8:07 PM

wow...bukan calang2 orang yg boleh gantikan host af 8 tue...

mane tahu tuah ajieb thn 2010 ni ker?

February 26, 2010 at 3:01 AM

betul tu...

tapi apa kata ajieb jadi pengacara trek selebriti...mesti okay punyalah..sebab ajieb pun dah biasa dalam bidang mengacara nie...tak payah produksi susah2 nak train...

go for it my dear bro....