Inilah program baru Ajieb..

6 comments
Sebelum ni ajieb ada cakap kat korang yang ajieb akan muncul dengan web tv show yg berkaitan Af8. inilah dia programnya yang berjudul  apa kata m? Bermula Ahad ni iaitu hari kedua uji bakat af8...ajieb akan shooting utk program ni..

Ok tak? Inilah dia look untuk apa kata M.

Kalo korang semua nak tahu program ni macam mana kenelah tengok nanti. Tapi yang penting program ni akan bagi sesiapa yang bertuah hadiah...syaratnya cuma ada mestilah pengguna produk maybelline dan membawanya sekali tau...

Yelah...program ni adalah tajaan dari Maybelline...heheh...harap korang sudah menyokong dan menonton serta mewarwarkan pada orang ramai tentang program ni ye...

Kalo sape nak join..datanglah uji bakat af8 nanti...kalo nampak ajieb try2 lah panggil nama ajieb...ok c ya.
If you like this post, please share it!
Digg it StumbleUpon del.icio.us Google Yahoo! reddit

6 Response to Inilah program baru Ajieb..

January 7, 2010 at 11:58 PM

wah ajib nampak bukan ajieb lah, len sikit...hensome tull

January 8, 2010 at 7:41 PM

pasti ku tonton nanti

January 10, 2010 at 8:21 PM

ala..ujibakat af8..huhuhu...

January 11, 2010 at 2:03 PM

Next Week orang jb Bawak lah Barang Mabeline Kat The Zone..

January 23, 2010 at 2:05 AM

alamak..ahad ke?...huhuhu...

Anonymous
February 10, 2010 at 12:42 PM

betul ke aznil jadi host akademi 8 nak confirm saja saya dengar dalam era tak jelas