Ajieb Kembali Di Sini

2 comments
Assalamualaikum semua, apa kabo? harap anda semua dlm keadaan sihat ye..Ajieb minta maaflah sebab dah lama tak update cerita kat sini. Namun, sape yg tahu, pastinya ajieb sekrang kene update selalu blog ajieb di murai. Apapun, utk pengetahuan semua, masa ajieb tengah update blog ni..ajieb sudah seminggu diserang demam, muntah dan loya serta kepala pusing yang kejap ok dan kejap tak ok.
Jadi..ajieb nak ketuk pun tak de idea sangat nak cakap. sebab bile fikir dalam2 ajieb jadi pening. apapun, bagi anda semua, ajieb dah ada facebook tau. tapi bukan private. hanya fanbase punya. jika korang nak tahu lebih lanjut tentang ajieb, masuklah fb tu...
cari nama BFA (Best Friend Ajieb) ..klik like ye...ok jumpe lagi
If you like this post, please share it!
Digg it StumbleUpon del.icio.us Google Yahoo! reddit

2 Response to Ajieb Kembali Di Sini

October 22, 2010 at 3:14 PM

Get Well Soon Ajieb.

nelly
January 27, 2012 at 4:39 PM

salam ajib ni nelly...aksi murai.. bila nelly boleh tuntut adiah nelly dah lama sangat kan.??