Jom Dengar Lagu Ajieb Bertajuk Apa Kata

1 comments
Assalamualaikum..
Agak lama Ajieb tak post blog kan..sorry lah..sebab ajieb kebzian dengan kerja terutama sekali AF8 dan Apa Kata M...sekarang ni setiap minggu ajieb ada shooting n kene masuk editing...

Yang penting, pertandingan mencari bintang akm sudah pun start,...jadi kepada sesiapa yang nak jumpa bintang af..cepatlah masuk..penyertaan di buka sekarang dan ditutup pada 13 april nanti..cepatlah melayakkan diri ke peringkat separuh akhir..


Dalam pada itu,,,yang pernah tanya ajieb macam mana nak dengar lagu ajieb..senang saja..sekarang klik di link yang ajieb berikan dan klik lah di ikon dengar lagu apa kata...selamat mendengar..dan ajieb harap anda boleh terima lagu itu,,


http://www.murai.com.my/ekstra/akm/contest/audio.asp
If you like this post, please share it!
Digg it StumbleUpon del.icio.us Google Yahoo! reddit

1 Response to Jom Dengar Lagu Ajieb Bertajuk Apa Kata

March 23, 2010 at 4:01 PM

tiap2 minggu ku layan apa kata M :)