Ajieb Design Kad Jemputan Open House

1 comments

Dah lama tak buat grafik..ni la  jadinya..

Kalau siapa nak tahu..sebelum ajieb jadi wartawan dan pengacara..ajieb adalah pereka grafik..sebab tu kadang2 kje last minute design ajieb yang kene buat...terbaru..untuk kad jemputan open house murai kat atas ni ajieb yang design..tapi tak lah seperffect dulu...

Main buat je..skill pun dah tak laju sangat..ok tak...btw..jangan keliru tau..ajieb hanya design and nak kongsi design ni..sebab kad jemputan ni hanya diberikan kepada orang tertentu saja..jemputan bos buat bukan ajieb..jadi ajieb nak kongsi je lah ye...

Dulu sebenarnya ajieb selalu juga buat freelance design..ajieb ingat nak buat balik la..kekadang tu rindu nak buat design..ajieb juga teringin nak buat kelas lukisan untuk adik-adik kecil..nak buat kelas tuisyen..ok tak?

Dah lama nak buat..tapi tak de kesempatan lagi...
If you like this post, please share it!
Digg it StumbleUpon del.icio.us Google Yahoo! reddit

1 Response to Ajieb Design Kad Jemputan Open House

October 18, 2009 at 3:17 PM

gerun...katanya